Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  پمپ پمپ

کاربرد پمپ تزریق

آشنايي با دوزينگ پمپ ايراني

دوزينگ پمپ آيريك

 

دوزينگ پمپ ايراني آيريك

شركت ايرسا الكترونيك آيريك

شركت ايرساالكترونيك آيريك در سال 1388 در اصفهان تاسيس شد. شركت ايرسا الكترونيك آيريك به طور تخصصي در زمينه پمپ هاي تزريق و تجهيزات مربوط به آن از جمله دوزينگ پمپ سلنوئيدي فعاليت دارد و هميشه توليد را با توجه به نياز هاي مشتري حفظ كرده است. اين شركت اولين و تنها توليد كننده دوزينگ پمپ هاي سلنوئيدي در ايران است كه با تكيه بر دانش فني به روز و جذب تكنولوژي هاي كارآمد در زمينه هاي مهندسي به تركيبي از كيفيت رقابتي و قيمت تمام شده مناسب در مقايسه با برندهاي مطرح جهاني رسيده است. مديران ارشد اين شركت كيفيت را سرلوحه خود در سياست گذاري و تعيين راهبردهاي عملي قرار داده اند.

محصولات توليدي اين شركت شامل دو سال گارانتي و خدمات پس از فروش گسترده ميشود. همچنين مشتري مداري فوق العاده، اين شركت را به برندي معتبر در ايران تبديل كرده است.اين شركت با جذب مهندسان و متخصصان در حوزه فناوري و مهندسي از جمله شركت هاي پيشرو در صنعت دوزينگ پمپ ميباشد.

 

 

 

پمپ تزريق سلنوئيدي آيريك مدل MDS-7S

پمپ تزريق( دوزينگ پمپ )براي انتقال حجم مشخصي از سيالات در واحد زمان با دقت بالا استفاده مي شود به همين دليل به آنها مترينگ پمپ هم گفته مي شود. در پمپ تزريق ها دو پارامتر، دبي و فشاروجود دارد. فشار كاري ثابت است،اما دبي خروجي بصورت دستي يا اتوماتيك كنترل ميشود. كنترل دبي پمپ تزريق ها توسط طول كورس رفت و برگشت ديافراگم يا پيستون صورت ميگيرد و در بعضي ديگر از پمپ تزريق ها توسط تعداد ضربه (پالس) ديافراگم كنترل دبي صورت ميگيرد.

پمپ تزريق هاي سلنوئيدي آيريك داراي هد PP(در صورت درخواست هد PVDF) ميباشد جنس ديافراگم از نوع PTFE است،120 ضربه در دقيقه، جنس اورينگ و ليپ ولو از نوع Viton ميباشد.

در انتخاب پمپ تزريق به اين موارد بايد دقت شود: دبي و فشار مورد نياز،دماي سيال مورد نظر،انتخاب نوع پمپ، موقعيت نصب دوزينگ به صورت عمودي يا افقي،برق مصرفي دوزينگ پمپ و كلاس حفاظتي با توجه به شرايط محل نصب بايد در نظر گرفته شود.

 

 

 

گارانتي و تعميرات دوزينگ پمپ آيريك مدل MDS-7S :

شركت آيريك تمامي محصولات خود را (دركشور ايران) به مدت 24 ماه گارانتي مي نمايد كه در صورت بروز هرگونه مشكل غير عمد يا سهل انگاري در نصب و كاربري تمامي هزينه تعميرات رايگان مي باشد.

توجه داشته باشيد كليه كالاهاي موجود در اين فروشگاه اصلي و معتبر بوده و هيچگونه دست دوم و كار كرده به فروش نمي رسد.

 

محصولات اين شركت داراي دو سال گارانتي و پنج سال خدمات پس از فروش مي باشد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/12/18 ساعت: ۰۸ توسط:electropumpscom :

انواع دوزينگ پمپ

دوزينگ پمپ

 

دوزينگ پمپ‌ ها از مهم ترين پمپ‌ هايي هستند كه در صنعت مورد استفاده قرار مي گيرند، كه مي تواند مقدار مشخصي از انواع مواد شيميايي (شامل اسيدها، سيالات خورنده و يا مايعات ويسكوز) را در محل مورد نياز پمپاژ نمايد از اين رو آن را دوزينگ پمپ (dosing pump) يا مترينگ پمپ (metering pump) مي نامند. پمپاژ در اين پمپ ها به صورت دستي و اتوماتيك، و با توجه به مقدار فشار سيستم قابل تنظيم مي باشد. با توجه به نوع كاربرد، فشار و دامنه دبي مورد نياز در انواع دوزينگ پمپ سلونوئيدي، دوزينگ پمپ موتوردار ديافراگمي،دوزينگ پمپ پيستوني، دوزينگ پمپ پريستالتيك ، طبق استاندارد API ۶۷۵ ساخته مي شوند.

 

 

پمپ پيستوني(Piston Pump)

پمپ پيستوني يا پمپ پلانجري از دسته پمپ هاي فشار قوي به حساب مي آيند. مكانيسم آن يه اين صورت است كه با رفت و برگشت پيستون داخل سيلندر عمل پمپاژ سيال انجام مي شود اين پمپ ها به سبب فشار بالايي كه دارند در كارواش ها وديگر صنايع كاربرد زيادي دارند.پمپ هاي پيستوني داراي فشاربالا و دبي پايين هستند .جنس عمده ي اين نوع پمپ ها از برنج مي باشد ودربعضي موارد از آلومنيوم نيز ساخته مي شود.

 پمپ پيستوني

 

پمپ ديافراگمي(diaphragm pump)

پمپ ديافراگمي يا الكتروپمپ ها از دسته پمپ هاي جابجايي مثبت به حساب مي آيند. در اين پمپ ها براي جابجايي سيالات از عمل رفت و برگشتي ديافراگم كه از جنس لاستيك ويا ترموپلاستيك است استفاده مي شود.از پركاربرد ترين نوع پمپ هاي ديافراگمي مي توان به پمپ ديافراگمي بادي اشاره كرد كه به AODD يا AOD معروف هستند.اين پمپ ها معمولا به صورت دستي،برقي و پنوماتيكي راه اندازي مي شوند.

پمپ ديافراگمي 

 

پمپ پريستالتيك

پمپ پريستالتيك يا پمپ شلنگي نيز از دسته پمپ هاي با جابجايي مثبت مي باشد پمپ پريستالتيك از يك لوله با قابليت انعطاف پذيري بالا تشكيل شده است اساس كار اين پمپ مبني بر فشردن ورها شدن يك شيلنگ مي باشد . انتقال سيال بدين وسيله وبا استفاده از فشردن يك حلقه از شيلنگ توسط دوچرخ دنده صورت مي گيرد پمپ هاي پريستالتيك به سه دسته شيلنگي، خارج از مركز۳۶۰ درجه و تيوپي تقسيم مي شوند.

 پمپ پريستالتيك

 

پمپ سلونوئيدي(Solenoid pump)

دوزينگ پمپ سلنوئيدي داراي مگنت مي باشد. اين نوع پمپ ها به علت هوش برتر و حجم دوز تزريقي كمتر مواد نسبت به پمپ دوزينگ از نوع موتوري، در ارجحيت قرار مي گيرند. سولنوئيدها قادر هستند كه با استفاده از مگنت يك ميدان مغناطيسي كنترل شده ايجاد كنند و شفت موجود در پمپ را براي پمپاژ به حركت در آورند.

 پمپ سلونوئيدي

 

پمپ موتوري

از اين نوع پمپ براي ظرفيت هاي بالاتر دبي و يا فشار استفاده مي شود. دوزينگ پمپ موتوري نسبت به مگنت، صداي كمتر و جريان يكنواخت تري را دارد و از اين جهت در برتري قرار دارد. طرز كار دوزينگ پمپ موتوري بدين صورت است كه نيروي مورد نياز جهت پمپاژ توسط يك الكتروموتور به قسمت جعبه دنده منتقل مي شود و سپس توسط يك شفت متصل به ديافراگم با پيستون عمل رفت و برگشت انجام شده و بدين گونه عمليات دوزينگ انجام خواهد شد.

پمپ موتوري


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/12/10 ساعت: ۰۸ توسط:electropumpscom :

انواع پمپ آّب و كاربرد آن

پمپ آب چيست?

انواع پمپ آب

پمپ آب

به منظور جابجايي يا انتقال هر نوع سيال از پمپ استفاده مي شود. يكي از انواع اين محصولات پمپ آب ميباشد. به صورت كلي وظيفه اي كه پمپ آب انجام مي دهد اين است كه آب را در كاربري هاي مختلف از جمله آب رساني، كشاورزي، صنعت، سيستم هاي اطفا حريق و بسياري موارد ديگر انتقال دهد. با توجه به اين توضيحات و وظيفه اي كه از اين دستگاه انتظار داريم، دو پارامتر ميزان حجم آب دهي و فشار مناسب، از مهمترين مواردي ميباشد كه يك پمپ آب بايد متناسب با كاربري كه در آن استفاده مي شود، داشته باشد. پمپ آبي با توجه به معيار هاي مختلفي از جمله ابعاد، موتور، مدل و جنس بدنه و پروانه، كاربرد و محل استفاده به انواع مختلفي تقسيم مي شود كه هر كدام كارايي مخصوص به خود را دارند و در هنگام خريد آن بايد به اين مسئله توجه ويژه نمود.

 

انواع پمپ آب

 

  • پمپ آب سيركولاتور

پمپ سيركولاتور يك پمپ الكتريكي بوده كه جنس بدنه آن معمولا از آهن، استيل يا چدن ميباشد و جنس پروانه آن از پلي آميد كه آن را در برابر زنگ زدگي و خوردگي مقاوم مي سازد. حداكثر ميزان تحمل اين نوع پمپ ها 16 ميل بوده. پمپ هاي سيركولاتور قابليت كاربري در انواع دما، فشار و انتقال سيالات مختلف را دارا بوده. در سيستم هاي سرمايش و گرمايش كه به سيركوله كردن آب نياز باشد استفاده از پمپ سيركولاتور كاربرد دارد. به طور معمول از اين پمپ در سيستم هاي تهويه مركزي، رادياتورها، انتقال مواد شيميايي و صنعتي استفاده ميشود ظرفيت گرمايي قابل تحمل پمپ سيركولاتور دامنه اي بين 10- تا 130+دارد.

 

  • پمپ آب زميني

روند كاري اين نوع پمپ ها نيز شباهت بسيار زيادي به پمپ هاي آبي خطي داشته با اين تفاوت كه پمپ هاي خطي تنها باعث ايجاد دبي مي شوند در حالي كه پمپ هاي زميني به صورت توام هم دبي و هم فشار ايجاد مي كنند. معمولا تا دبي 100 گالن بر دقيقه از پمپ هاي نوع خطي استفاده شده و براي دبي هاي بيشتر از اين مقدار از پمپ هاي زميني استفاده مي شود. همچنين از اين نوع پمپ آب در انتقال آب گرم يا سرد مصرفي استفاده مي كنند، در حالي كه پمپ نوع خطي را در جريان سيستم گرمايش يا سرمايش مورد استفاده قرار مي دهند.

 

  • پمپ آب شناور

اين نوع پمپ ها شباهت بسيار زيادي به پمپ هاي آبي خطي دارند با اين تفاوت كه پمپ هاي خطي تنها باعث ايجاد دبي مي شوند در حالي كه پمپ هاي زميني به صورت توام هم دبي و هم فشار ايجاد مي كنند. معمولا تا دبي 100 گالن بر دقيقه از پمپ هاي نوع خطي استفاده شده و براي دبي هاي بيشتر از اين مقدار از پمپ هاي زميني استفاده ميكنند. همچنين از اين نوع پمپ آب در انتقال آب گرم يا سرد مصرفي استفاده مي شود، در صورتي كه پمپ نوع خطي در جريان سيستم گرمايش يا سرمايش استفاده ميشود.

 

  • پمپ آب شناور

اين نوع پمپ ها از نوع پمپ سانتريفيوژي مي باشند كه از دو قسمت موتور الكتريكي و پمپ تشكيل شده اند، پمپ آب شناور همانطور كه از اسمش پيداست به صورت شناور يا غرق شده درون آب قرار مي گيرد، وظيفه آن خارج كردن آب براي مصارف آشاميدني، كشاورزي و صنعتي از چاه است. اين پمپ ها در دو نوع تك فاز و سه فاز توليد مي شوند. داخل موتور الكتريكي اين پمپ ها آب قرار مي گيرد كه هم نقش روان كننده را براي ياتاقان ها بازي كرده و هم باعث خنك شدن سيم پيچ موجود در موتور الكتريكي مي شود. معمولا بدنه اصلي اين پمپ ها از جنس استيل يا چدن است و پروانه آن از نوع استيل مي باشد. معمولا از نوع بدنه و پروانه برنزي اين پمپ آب براي استخراج آب شور بهره برداري ميكنند. اين پمپ ها در ابعاد 4 تا 12 اينچ و تا ارتفاع 400 متر توليد مي شوند. از نوع تك فاز آن در چاه هاي كم عمق و در چاه هايي با عمق زياد از نوع سه فاز آن استفاده ميشود.

 

  • پمپ آب جتي

از ديگر محصولات متعلق به گروه پمپ هاي سانتريفيوژي، پمپ آب جتي بوده. از اين پمپ براي استخراج آب از اعماق زياد استفاده مي شود. اين پمپ در قسمتي كه مكش را انجام مي دهد، خلأ بوجود آورده و هوا را از اين قسمت خارج ميكند و آب را مانند يك پمپ سانتريفيوژ منتقل مي كند. پروانه اين پمپ ها را معمولا از جنس برنج يا استيل توليد مي كنند. از ويژگي هاي مثبت اين پمپ مي توان دامنه وسيع كاربري، قيمت مناسب، بازدهي بالا و تخليه يكنواخت آب نام برد.

 

  • پمپ آب طبقاتي

اين پمپ از نوع پمپ، الكتريكي و سانتريفيوژي بوده و آب يا سيال مربوطه را از چندين پروانه كه به صورت طبقه اي قرار گرفته اند انتقال مي دهد. از اين پمپ ها جهت انتقال سيالاتي با فشار بسيار زياد تا 40 بار و ميزان انتقال 200 متر مكعب استفاده مي شود. بدنه و پروانه پمپ طبقاتي از چدن بوده و به منظور ازدياد فشار آب در حوزه هاي مختلف از جمله كشاورزي، صنعتي و ساختماني استفاده مي شود. مكانيسم اين پمپ ها به گونه اي است كه آب با وارد شدن به هر طبقه كه شامل يك پروانه است، فشار آن افزايش يافته و به اين ترتيب، افزايش فشار صورت مي گيرد و در نهايت آب را كه اكنون فشار زيادي پيدا كرده است به قسمت خروجي پمپ هدايت مي كند. در پمپ آب طبقاتي ميزان دبي همواره ثابت بوده و دور موتور الكتريكي تغيير نمي يابد. از اين محصول در بخش هاي مختلفي همچون صنايع تصفيه آب، صنايع نفت و گاز و پتروشيمي، ديگ هاي بخار، آب و فاضلاب كاربرد گسترده اي دارد.

 

  • پمپ آب كف كش

از اين نوع پمپ براي لجن كشي استفاده مي كنند، به عبارتي ديگر اين پمپ ها وظيفه ي خارج كردن آب هاي كثيف و آلوده همچون لجن، گل و لاي، شن و زباله هاي كوچك را دارند. موتور الكتريكي كه در اين پمپ قرار گرفته است، انرژي لازم براي جابجا كردن گل و لاي را ايجاد كرده و با حركت پروانه هاي موجود در آن فشار پمپ به شدت افزايش مي يابد. اگر تنها يك پروانه در اين پمپ استفاده شده باشد به آن پمپ كفكش تك مرحله اي مي گويند كه براي مصارف پمپاژ آب در بخش هاي كوچك، زهكشي و تخليه آب مخزن ها و استخر ها استفاده ميشوند. اما اگر در اين پمپ از چندين پروانه مورد استفاده قرار گيرد به آن پمپ كفكش چند مرحله اي ميگويند كه معمولا براي پمپاژ آب و ساير سيالات همچون نفت از چاه هاي عميق مورد استفاده قرار ميگيرد. معمولا بدنه پمپ آب كف كش از آلياژ هاي آلومينيوم، و پروانه آن از چدن داكتيل، و شافت از فولاد ضد زنگ ساخته شده است.

 

  • پمپ آب لجن كش

پمپ هاي لجن كش از لحاظ كاربري شباهت بسيار زيادي به پمپ هاي كفكش دارند، با اين تفاوت كه معمولا اين پمپ ها در جهت انتقال رسوب و لجن و سيالاتي كه ويسكوزيته بسيار بالايي دارند مورد استفاده قرار ميگيرند. كاربرد اصلي اين نوع پمپ هاي آب در مخزن ها، حوضچه ها و استخر ها است. اين پمپ آب مانند پمپ هاي كفكش معمولا از بدنه آلياژ آلومينيوم و پروانه آن از چدن داكتيل و شافت آن از فولاد ضد زنگ ساخته شده است.

 

  • پمپ آب دو پروانه

اين نوع پمپ آب از نوع پمپ هاي سانتريفيوژي بوده از دو پروانه كه پشت به پشت هم قرار گرفته اند تشكيل شده. معمولا از اين پمپ براي پمپاژ آب و مايعات بدون خطر استفاده مي كنند. وجود دو پروانه در اين نوع پمپ باعث مي شود كه دبي و فشار زيادي را ايجاد كند. از آنجا كه بازده اين نوع پمپ نسبت به مدل هاي ديگر بالاتر بوده از آن در ساختمان هاي بزرگ، با تعداد طبقه و تعداد واحد زياد استفاده مي كنند. علاوه بر اين، از اين محصول مي توان به عنوان بوستر پمپ ها نيزاستفاده كرد. جنس اين نوع پمپ بيشتر از نوع برنج يا استيل است. كاربرد اصلي اين محصول بيشتر در حوزه هايي از جمله آب رساني داخل ساختمان، آب و فاضلاب شهري، تقويت فشار، پرورش ماهي، سيستم هاي گرمايش و سرمايش مركزي و مصارف صنعتي مورد استفاده قرار مي گيرد.

 

  • پمپ آب بشقابي

اين پمپ ها از پر كاربرد ترين پمپ آب خانگي در تجهيزات آبرساني مي باشند. از اين پمپ ها در جهت افزايش فشار آب استفاده مي شود كه روند كاري آن ها شباهت بسياري به پمپ هاي نوع جتي دارد، به اين صورت كه با ورود آب به پمپ و قرار گرفتن در مسير چرخش پروانه ها و نيروي گريز از مركز، سرعت و فشار بالايي را بدست مي اورد كه فشار افزايش يافته و به سمت خروجي پمپ هدايت مي شود. معمولا از اين پمپ ها براي آب و يا سيالاتي استفاده مي شود كه گرانروي كمي دارند زيرا كه با بالا رفتن گرانروي سيال عملكرد اين نوع پمپ ها به شدت كاهش مي يابد. كاربرد اصلي پمپ آب بشقابي بيشتر براي پمپاژ آب، روغن ها، اسيد ها در حوزه هاي خانگي، كشاورزي و صنعتي مي باشد، اما در هر حال سيال مورد استفاده قرار گرفته بايد ويسكوزيته پاييني داشته باشد.

 

  • پمپ آب جريان محوري

پمپ جريان محوري كه به آن پمپ ملخي نيز ميگويند شامل يك پروانه باز بوده كه از آن براي افزايش دبي و فشار كم استفاده مي كنند. در واقع از اين پمپ در جايي استفاده ميشود كه نياز به دبي زياد و طول كم داشته باشيم. مزيت اين پمپ نسبت به ساير مدل هاي پمپ آب سانتريفيوژي اين است كه در طول كم، تا 3 برابر بيشتر مي تواند آب و يا سيالات ديگر را پمپاژ كند. عمده كاربرد اين پمپ در پمپاژ فاضلاب، كشاورزي و شيلات است.

 

  • پمپ آب دوار

اين پمپ از دسته پمپ هاي گردشي بوده كه از دو قسمت جداره ثابت و قسمت دوار كه يك محور گردان دارد تشكيل شده است. در اين پمپ، آب در بين چرخ دنده هاي دستگاه قرار گرفته و در اثر چرخش چرخ دنده به سمت خروجي هدايت مي شود. از اين پمپ در مواردي كه نياز به دبي كم و فشار متوسط دارد استفاده ميشود. هرگز زماني كه خروجي پمپ بسته است نبايد از آن استفاده كرد زيرا در اين صورت يا خروجي پمپ مي شكند و يا پمپ از كار مي افتد. مزيت اين پمپ ها نسبت به پمپ هاي سانتريفيوژي اين است كه بر خلاف اين مدل پمپ دوار نياز به نيروي محركه از طريق موتور الكتريكي نداشته و به عبارتي خود محرك است و توانايي انتقال سيال با هر مقدار ويسكوزيته را دارا مي باشد. از آنجا كه اين مدل پمپ در صورت بسته بودن خروجي دچار خرابي يا شكستن مي شود بهتر است كه در آن از شير اطمينان استفاده شود. عمده كاربرد اين پمپ در صنايعي است كه سيال مورد استفاده آن از ويسكوزيته بالايي برخوردار است. تنوع گسترده در اين مدل از پمپ و بازدهي بالاي آن از مزيت هاي اين محصول به شمار مي رود.

 

 

 

 

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/10/11 ساعت: ۱۲ توسط:electropumpscom :

كاربرد پمپ تزريق

پمپ تزريق 

 

(انواع پمپ تزريق (دوزينگ پمپ

 

پمپ تزريق يا دوزينگ پمپ چيست؟

پمپ تزريق(دوزينگ پمپ)، يك پمپ جابه جايي مثبت مي باشد، به گونه اي طراحي شده است كه مواد شيميايي يا مواد ديگر را به جريان آب، گاز يا بخار تزريق كند . دوز پمپ ها، كه معمولاً اندك هستند، سرعت جريان بسيار دقيقي را براي كنترل حداكثر فراهم مي كنند . آنها بخش اصلي يك سيستم با دوز يكپارچه ميباشند كه براي پراكندگي خودكار مواد شيميايي طراحي شده اند . اين تعريف پمپ تزريق در مورد طيف گسترده اي از برنامه ها و صنايع كاربرد دارد ، از تصفيه فاضلاب گرفته تا فرآوري مواد غذايي.

 

كاربرد پمپ تزريق

علاوه بر تصفيه آب و صنايع غذايي، دوزينگ پمپ ها، كه به عنوان پمپ هاي اندازه گيري شيميايي نيز شناخته مي شوند، در كارخانجات صنعتي، كشاورزي، تأسيسات توليدي، آزمايشگاه هاي پزشكي و عمليات معدن استفاده مي شود. ممكن است از پمپ تزريق براي افزودن يك ماده شيميايي سوزآور يا اسيدي به مخزن آب استفاده شود تا PH را خنثي كند. همچنين به عنوان پمپ كلرزني براي از بين بردن باكتري ها استفاده ميشود. پمپ تزريق ها به گونه اي طراحي شده اند كه در شرايط خاص تر مانند محيط هايي با دما و فشار بالا كار كنند.

 

پمپ تزريق چگونه كار مي كند؟

طرز كار پمپ تزريق بدين گونه مي باشد كه مقدار دقيق مواد را به درون محفظه خود مي كشد و مواد را توسط لوله اي به درون مخزني تزريق مي كند . اين موتور توسط يك موتور الكتريكي يا يك محرك هوا تغذيه شده و داراي يك كنترلر است كه پمپ را روشن و خاموش مي كند و سرعت جريان را كنترل مي كند. برخي از مدل ها شامل سيستم هاي كنترل پيچيده تري ميباشند.

 

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/10/7 ساعت: ۰۹ توسط:electropumpscom :